נחשפתי למחקרים והבנתי שכנראה זה בריא לשתות חצי כוס יין אדום בכל יום.
הבנתי שקליפת הענב עשירה בנוגדי-חמצון ובחומר הנקרא Resveratrol.
וששני החומרים, כאשר הם נצרכים במידה ובאופן קבוע, מורידים את הכולסטרול ה"רע" (LDL), ומעלים את הכולסטרול ה"טוב" (HDL).
באופן שמצמצם את טרשת העורקים ומאפשר לשמור על בריאותם של העורקים בלב ואולי גם במוח.
וגם בדברים נוספים.
עד אז לא שתיתי יין וגם לא אהבתי זאת.
אבל לקחתי החלטה ואמרתי לעצמי שאם זה טוב לצרפתים אז אולי גם לי, והתחלתי לשתות רבע כוס ביום.
לחיים..
לינק לאחד מהמאמרים:
https://www.maccabi4u.co.il/7948-he/Maccabi.aspx
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה